INDLÆGSEXPERTEN har ændret procedurerne på klinikken og derfor lukker vi op igen fra d. 01/04-2020.

VI HOLDER ÅBENT – OG VI HOLDER AFSTAND!

Men der er KUN adgang for personer som har bestilt tid. På den måde sikre vi at du altid har tid på klinikken alene, og vi overholder tilstrækkelig afstand for at vi kan passe på hinanden.

Der er sat ekstra håndsprit op på klinikken til fri afbenyttelse og du kan vaske hænder før og efter dit besøg på vort kundetoilet.

Vi gør rent og lufter ud flere gange om dagen, og stol og udstyr sprittes af mellem alle behandlinger, og det samme gælder for dørhåndtag og betalingssystemer etc.

Når du ankommer til klinikken skal du ringe på klokken, og vente på at du blive lukket ind, så vi sikrer at der aldrig er mere end en besøgende på klinikken på samme tid.

I anledningen af at vi åbner igen, så tilbyder vi 5 gratis fod- og ganganalyse i April, efter først til mølle princippet. Disse analyser kan kun bookes på tlf.: 21292001.

I tilfælde af akut behov for behandling af et kritisk fod-relateret problem eller behov for råd og vejledning om dine fødder inden d. 1 april, så kan klinikken kontaktes dagligt mellem 10:00 og 12:00 på telefon 21292001, og man kan stadig booke tider til behandlinger efter d. 01/04 via vor onlinebooking.

Pas på jer selv og hinanden

Lisbeth Ericson

www.indlaegsexperten.dk