Har jeg brug for fodindlæg?

Har du en nedsunket forfod, er platfodet eller har en høj vrist, så har du måske brug for fodindlæg.

Hvis du er en af mange, som oplever smerter i din dagligdag, så kan det være tegn på, at du har fejlstillinger i dine fødder.

Gør det f.eks. ondt i fødderne eller i kroppen når du løber, spiller golf, går, cykler eller på anden måde er aktiv? Så vil du opleve, at fodøvelser, laserterapi og individuelt fremstillede fodindlæg fra INDLÆGSEXPERTEN kan forbedre din problemstilling, for ofte kan smerter i knæ, hofter og ryg stamme fra problemer i fødderne.

De fleste fejlstillinger i fødderne kan afhjælpes med et individuelt fremstillet fodindlæg og fodøvelser. En undersøgelse af dine fødder og det at få fremstillet fodindlæg virker hurtigere end du måske tror, og det er garanteret mere smertefrit og koster mindre end nye knæ og hofter.

Det primære formål med et individuelt fremstillet fodindlæg er, at forbedre din gang, så du kan bevæge dig uden smerte.

INDLÆGSEXPERTEN er en del af Hornbæk klinik for fodterapi. På vores hjemmeside www.indlaegsexperten.dk finder du flere informationer om:

DYNAMISKE FODINDLÆG
FODINDLÆG JOB
FODINDLÆG FRITID
FODINDLÆG SPORT
FODINDLÆG BØRN
FODINDLÆG SUNDHED

Som medlem af sygeforsikringen ’’danmark’’ kan du få tilskud til individuelt fremstillede fodindlæg.

BOOK DIN TID HER

Fodsmerter i dagligdagen?

Er du en af mange som oplever smerter i din dagligdag, f.eks. når du går, løber, spiller golf, cykler, er på arbejde eller på anden måde er aktiv, så kan det være tegn på, at du måske har fejlstillinger i dine fødder. Måske har du:

  • Fodsmerter
  • Nedsunket forfod
  • Platfod
  • Hælspore
  • Hammertær
  • Høj vrist (hulfod)

Du kan læse om symptomerne på disse fejlstillinger og om hvordan de kan behandles på vores hjemmeside INDLÆGSEXPERTEN

INDLÆGSEXPERTEN er en del af Hornbæk klinik for fodterapi.

Det er ikke acceptabelt at have ”lidt” ondt i fødderne. Har du gener? Så tag det alvorligt og kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig og dine fødder:

Ingen fødder er ens, så derfor bør du altid vælge et individuelt fremstillet fodindlæg hvis du har problemer med dine fødder: DIN FOD DIT INDLÆG

Som medlem af sygeforsikringen ’’danmark’’ kan du få tilskud til individuelt fremstillede fodindlæg.