Neglesvamp

Behandling af neglesvamp med PACT® LED-lysbehandling

Selve behandlingen:
Neglen slibes på overfladen og påføres PACT gel.

Efterfølgende belyses neglen med PACT LED lys. Ved behandlingen sker der en iltning på neglens overflade som medfører at bakterier og svamp under neglen dræbes effektivt.

Et grundforløb består af 4 lysbehandlinger. Der gennemføres 3 behandlinger i løbet af 2 uger og endnu en behandling efter 4 uger.

Ved behandling af neglesvamp er det svært at bedømme effekten af behandlingen før efter ca. 3 måneder, hvor man foretager et kontroleftersyn. Er svampen stadig levedygtig, foretages der yderligere et par genopfølgende behandlinger.

.

Behandling af neglesvamp med PACT® LED-lysbehandling

Der er ingen kendte bivirkninger ved PACT lys behandling.

I særlig voldsomme tilfælde skal neglen behandles med PACT Urea 40 i 10-14 dage før opstart. PACT Urea 40 kan købes i klinikken.

Du skal være opmærksom på, at ikke alle negleinfektioner er neglesvamp. Der er talrige eksempler på at infektioner i neglen antages at være svamp. Især neglepsoriasis kan let forveksles med neglesvamp da begge typer giver brune, gule og grå misfarvninger i neglen. Du bør derfor altid søge egen læge og få foretaget et negleskarp før lysbehandlingen. Det er din og vores sikkerhed for, at du får den rette behandling.

.

BOOK DIN TID HER