Laserterapi & Akupunktur med laser

Lider du af smerter i forfoden, svangen eller hælen? eller har du måske diabetes eller leddegigt? Laserterapi kan give rigtigt gode resultater i behandling af kroniske smerter.

Laserterapi er en anerkendt behandling, der omfatter hurtigere sårheling, forbedret blodcirkulation og smertelindring.

Behandlingen stimulerer vækst og heling af vævet, øger blodcirkulationen og trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område, så funktionerne i det behandlede område genoprettes og smerten lindres.

Laserbehandling er smertefri.

LÆS MERE HER

Fodvorter

Laser terapi kan også benyttes ved behandling af fodvorter.

Fodvorter er en virus, og der er endnu ikke fundet et middel der med garanti fjerner vorten, men man kan med fordel laserbehandle fodvorter og evt. kombinere dette med medicinsk behandling.

Der sidder normalt en del hård hud på vorten som man bør beskæres, inden man evt. smører et behandlingsmiddel på. Beskæring af fodvorter i forbindelse med en fodbehandling koster ikke ekstra.

Laserterapi fodlidelser

INDLÆGSEXPERTEN er en del af Hornbæk klinik for fodterapi. På vores hjemmeside www.indlaegsexperten.dk kan du læse om hvordan man kan behandle fodlidelser med laserterapi, fodøvelser og individuelt fremstillede fodindlæg fra INDLÆGSEXPERTEN. Her finder du flere informationer om:

Hvad er laserterapi
Smerter i forfoden
Smerter i hælen og svangen
Smerter ved gigt og leddegigt