Fodindlæg

Har jeg brug for fodindlæg?

Er du en af mange som oplever smerter i din dagligdag, f.eks. når du løber, spiller golf, går, cykler eller på anden måde er aktiv, så kan det være tegn på, at du måske har fejlstillinger i dine fødder. Måske har du en nedsunket forfod, er platfodet eller har en høj vrist.

Du vil opleve, at fodøvelser, laserterapi og individuelt fremstillede fodindlæg fra INDLÆGSEXPERTEN kan forbedre dine problemstillinger, for ofte kan smerter i knæ, hofter og ryg stamme fra problemer i dine fødder.

Læs mere her

Individuelt fremstillede fodindlæg

De fleste fejlstillinger i fødderne kan afhjælpes med et individuelt fremstillet fodindlæg og fodøvelser. En undersøgelse af dine fødder og det at få fremstillet fodindlæg virker hurtigere, end du måske forestiller dig, og det er garanteret mere smertefrit og koster mindre end nye knæ og hofter.

Det primære formål med et individuelt fremstillet fodindlæg er, at forbedre din gang, så du kan bevæge dig uden smerter.

INDLÆGSEXPERTEN er en del af Hornbæk klinik for fodterapi. Du kan læse mere om vores individuelt fremstillede fodindlæg ved at følge linket her:

INDLÆGSEXPERTEN
DYNAMISKE FODINDLÆG
FODINDLÆG JOB
FODINDLÆG FRITID
FODINDLÆG SPORT
FODINDLÆG BØRN
FODINDLÆG SUNHED