Om klinikken

Hornbæk klinik for fodterapi – ingen ved mere om fødder!

Hornbæk klinik for fodterapi er en moderne klinik for fodterapi, som fokuserer på årsagsbehandling og forebyggelse. Vi leverer høj faglighed og yder en god og seriøs behandling, som lever op til kravene for statsautoriserede fodterapeuter.

LÆS MERE HER

Nyhed: vi åbner ny klinik i Frederikssund

Behandling

Hornbæk klinik for fodterapi er en moderne klinik for fodterapi, som tilbyder alle former for fodbehandlinger samt giver råd om pleje af dine fødder.

Behandling

Faglig omsorg og respekt for den enkelte. Vi sætter altid vores faglighed højst og uddanner os løbende, for at kunne tilbyde dig den bedste behandling.

Læs mere her

Fodlidelser

Fodlidelser forekommer hos mere end halvdelen af den voksne befolkning, og langt hovedparten af disse lidelser er lokaliseret til forfoden. Læs mere om fodlidelser her.

Fodlidelser

Ganske ofte opstår der med alderen en vis svaghed i de muskler og ledbånd, som er med til at opretholde fodens konstruktion.
Læs mere om fodlidelser her.

Læs mere her

Laserterapi

Lider du af smerter i forfoden, svangen eller hælen? Eller har du måske leddegigt? Laser terapi give rigtig gode resultater ved behandling af kroniske smerter.

Laserterapi

Laserterapi & Akupunktur med laser er en anerkendt behandling, der omfatter hurtigere sårheling, forbedret blodcirkulation og smertelindring.

Læs mere her

Behandling og fodpleje

Med udgangspunkt i din situation, giver vi kvalificeret og personlig vejledning om bl.a. fodpleje, fodtøj, fod øvelser, indlæg og laserbehandling. Her på siden kan du læse om behandlingerne, priser samt se hvordan du booke en tid.

  • Behandlinger: Vi tilbyder alle former for fodbehandlinger
  • Indlæg: Vi er specialiserede i at fremstille indlæg til fritid, arbejde og sport. Se mere på INDLÆGSEXPERTEN
  • Laserbehandlinger: På klinikken behandler vi fodrelaterede problemer med laserbehandling
Besøg os på INDLÆGSEXPERTEN